ilustracija

Uslužno vođenje Evidencija radnog vremena člana posade vozila u drumskom prevozu kao ključ za povećanje efikasnosti i uštede troškova

Tahomotive je prvo kompletno rešenje dostupno na tržištu pomoću kog poslodavac može samostalno, ili uz pomoć naših stručnih lica, da izrađuje kompletnu dokumentaciju na koju je obavezan zakonskim propisima, ali i mnogo više. U svakom momentu poslodavac može da pristupi i izvrši analizu vožnje svakog pojedinačnog vozača, da shvati da li iz nekog razloga vozač suviše rizikuje u saobraćaju, obračuna mu radno vreme, dnevnice, ili da njegovo dnevno angažovanje planira na najefikasniji način.

Korišćenjem naše besplatne mobilne aplikacije može se omogućiti pristup svakom vozaču kako bi u saradnji sa poslodavcem planirao svoje radno vreme. Na ovaj način i ukupan broj prekršaja svodi se na minimum.

Dostupno i iz web pretraživača

Pristupite i pregledajte svoje podatke na računaru ili bilo kom drugom uređaju iz web pretraživača.

Analiza vozača

Trendovi prekršaja i ocena rizika

Mobilna aplikacija

Troškovi putovanja

Arhiva preuzetih fajlova

Izveštaj za obračun plata

Glavne karakteristike

Uskladite poslovanje sa zakonskim odredbama

U skladu sa Zakonom o radnom
vremenu člana posade vozila u drumskom saobraćaju i tahografima prevoznici su obavezni da vode precizne Evidencije radnog vremena svojih vozača.

Kontrola rada i prevencije grešaka

Tahomotive omogućava svakodnevno praćenje
rada vozača, identifikaciju prekršaja i smanjenje mogućnosti da vaša kompanija bude novčano kažnjavana zbog propusta nesavesnih pojedinaca. Dostupnost svih ovih podataka omogućava i edukativni rad sa vozačima koji stiču dragoceno iskustvo korišćenja vozila na najefikasniji mogući način.

Unapređenje organizacije rada

Smanjenjem troškova, stalno dostupnim analizama
rada zaposlenih i njihovom motivacijom i edukacijom, vaša kompanija postaje bolje organizovan tim profesionalaca, što doprinosi opštem unapređenju poslovanja i boljitku svakog člana.

Smanjenje poslovnih troškova

Korišćenjem Tahomotiva eliminišete potrebu za
kupovinom polovičnih softverskih rešenja i opreme za vođenje Evidencije radnog vremena. Izbegavate i dodatne troškove zapošljavanja kadrova za administrativne poslove, ili angažovanje eksternih firmi koje nikad ovaj posao neće uraditi detaljno kao što to možete sa Tahomotivom.

U svakom momentu možete zatražiti našu asistenciju ili odabrati uslugu
uslužnog vođenja evidencija i dostavljanje Izveštaja

Kontaktirajte nas i saznajte kako saradnja sa nama može transformisati vaše poslovanje već danas

Kontakt informacije